Over.

Positief, temperamentvol en geen uitdaging te groot

De perfecte partner in crime om grenzen mee te verleggen.

De afgelopen 10 jaar heb ik met veel verschillende ondernemers gewerkt en voor veel uiteenlopende uitdagingen gestaan. Precies die uitdagingen creëeren de groei en het succes dat we zoeken! We love the comfort zone, maar eerlijk: hoe groter de uitdaging, hoe groter het gevoel van overwinning, toch?

Met het runnen van 2 internationale bedrijven heb ik de afgelopen jaren zelf ook voor ontzettend veel uitdagingen gestaan. Zakelijk, privé, financieel en mentaal. Ik had het oprecht niet anders gewild. Op de lange termijn is het namelijk precies dat proces van vallen en opstaan wat een individu of bedrijf onoverwinnelijk maakt. Actie, focus, reflecteren en repeat. Ik had niet gestaan waar ik nu sta als de weg hierheen eenvoudiger was geweest.

Waar een wil is, is een weg.
有志者事竟成

Studeren in het buitenland

Studie Chinees

Ik wilde altijd al de internationale zakenwereld in, dat stond vast. Maar dan wel op een bijzondere manier. Ik wilde die uitdaging maximaal aangaan. Hoe zou het zijn om een écht moeilijke vreemde taal te leren? De Chinese economie was in opkomst, dus ik besloot International Business Management én Mandarijn Chinees te gaan studeren. Ik vloog vanaf 2006 regelmatig op en neer naar China en in 2010 verhuisde ik naar Londen voor een Masteropleiding aan de Middlesex University Business School. Ik kreeg uiteindelijk wel 200% de uitdaging die ik zocht.

Masteropleiding

Londen Business School

In Londen studeerde ik Cum Laude af met mijn onderzoek naar succesfactoren voor NL bedrijven in China. Hélemaal mijn onderwerp. Want wat maakt nu dat zoveel (ervaren!) internationale bedrijven het niet redden in China? Chinees studeren was zoals verwacht geen peulenschilletje en ook de enorme cultuurverschillen waren voor mij een bijzonder leerproces. Deze jaren van doorzettingsvermogen, zelfdiscipline en zelfreflectie bleken achteraf de perfecte basis voor alle uitdagingen die nog zouden gaan volgen.

10 succesvolle
jaren

Tassen importeren

Mijn eerste bedrijf

Weer terug in NL besloot ik voor mezelf te gaan werken, met geen énkele ervaring in (of sterke support voor) het ondernemerschap. Ik besloot tassen te gaan importeren en leerde vanuit eigen ervaring veel over inkopen in China. TOUTESTBELLE verkoopt inmiddels alweer 10 jaar via online platforms (zoals Bol.com, Amazon.com en een eigen webshop) en verschillende fysieke shop-in-shops. Een bijzonder bedrijf dat mij al snel leerde wat er allemaal komt kijken bij het opstarten en runnen van een eigen onderneming. Ik wéét inmiddels hoe die ups en downs kunnen voelen, hoe belangrijk de juiste support is, zelfvertrouwen, samenwerkingen en niet te vergeten: een zeer scherpe visie. Waar wil je precies naartoe? Ik ben de perfecte coach mocht je daar nog hulp bij kunnen gebruiken.

Samenwerken met mij betekent resultaatgerichtheid en een laser focus op de dingen die jij wilt bereiken. Het vertrouwen dat je mij geeft neem ik buitengewoon serieus.

Nooit de easy road kiezen, maar mijn potentie maximaal benutten. Van onschatbare waarde zijn voor bedrijven en individuen. Op een dag kunnen terugkijken en weten dat ik er echt ALLES uit heb gehaald. Zowel zakelijk als privé. In the end is dat oprecht mijn enige doel.

Ready to take your company to the next level?