Over.

Positief, temperamentvol en geen uitdaging te groot

De perfecte partner in crime om grenzen mee te verleggen.

De afgelopen 12 jaar heb ik met veel verschillende mensen gewerkt en voor veel uiteenlopende uitdagingen gestaan. Precies die uitdagingen creëeren de groei en het succes dat we zoeken! We love the comfort zone, maar eerlijk: hoe groter de uitdaging, hoe groter het gevoel van overwinning, toch?

Met het opbouwen van verschillende (internationale) bedrijven heb ik de afgelopen jaren zelf ook voor ontzettend veel uitdagingen gestaan. Zakelijk, privé, financieel en mentaal. Ik had het oprecht niet anders gewild. Op de lange termijn is het namelijk precies dat proces van vallen en opstaan wat een individu of bedrijf onoverwinnelijk maakt. Actie, focus, reflecteren en repeat. Ik had niet gestaan waar ik nu sta en ik was niet geweest wie ik nu ben als de weg hierheen eenvoudiger was geweest.

Waar een wil is, is een weg.
有志者事竟成

Studeren in het buitenland

Studie Chinees

Ik wilde altijd al de internationale zakenwereld in, dat stond vast. Maar dan wel op een bijzondere manier. Ik wilde die uitdaging maximaal aangaan. Hoe zou het zijn om een écht moeilijke vreemde taal te leren? De Chinese economie was in opkomst, dus ik besloot International Business Management én Mandarijn Chinees te gaan studeren. Ik vloog vanaf 2006 regelmatig op en neer naar China en in 2010 verhuisde ik naar Londen voor een Masteropleiding aan de Middlesex University Business School. Ik kreeg uiteindelijk wel 200% de uitdaging die ik zocht.

Masteropleiding

Londen Business School

In Londen studeerde ik Cum Laude af met mijn onderzoek naar succesfactoren voor NL bedrijven in China. Hélemaal mijn onderwerp. Want wat maakt nu dat zoveel (ervaren!) internationale bedrijven het niet redden in China? Chinees studeren was zoals verwacht geen peulenschilletje en ook de enorme cultuurverschillen waren voor mij een bijzonder leerproces. Deze jaren van doorzettingsvermogen, zelfdiscipline en zelfreflectie bleken achteraf de perfecte basis voor alle uitdagingen die nog zouden gaan volgen.

10 succesvolle
jaren

Sales, Coaching & Consultancy

Ondernemerschap

Weer terug in NL besloot ik voor mezelf te gaan werken. Ik wilde tassen gaan importeren en leerde nu vanuit eigen ervaring veel over inkopen in China. TOUTESTBELLE verkoopt inmiddels alweer 11 jaar via verschillende online platforms en een aantal fysieke shop-in-shops. Een bijzonder bedrijf dat mij ontzettend veel waardevolle kennis en ervaring heeft gegeven dat ik nu o.a. meeneem in mijn coaching. Door uitbesteding en automatisering kwam er tijd vrij om mijn passie voor Sales en liefde voor China te combineren. Ik werk nu regelmatig als Sales Representative voor Chinese bedrijven. Samen zetten we een unieke Sales strategie op en gaan effectief op zoek naar die Europese klant. Vandaar de tekst in het Chinees, in case you wondered. In 2023 ben ik ook van start gegaan met Uitzwaaien en Upgraden en werk ik officieel als scheidingscoach / life coach. Dit voelt voor mij meer als een missie dan werk. In mijn ogen is er oprecht niets mooier dan mensen hun grootste tegenslagen om te zien zetten in hun allergrootste kracht. VOL in de positiviteit, acceptatie en waardering.

Samenwerken met mij betekent resultaatgerichtheid en een laser focus op de dingen die jij wilt bereiken. Het vertrouwen dat je mij geeft neem ik buitengewoon serieus.

Nooit de easy road kiezen, maar mijn potentie maximaal benutten. Van onschatbare waarde zijn voor bedrijven en individuen. Op een dag kunnen terugkijken en weten dat ik er echt ALLES uit heb gehaald. Zowel zakelijk als privé. In the end is dat oprecht mijn enige doel.