Werkwijze.

It's a slow process, but quitting won't speed it up.

Introductie Video China Business Consultancy:

Zowel zakelijk als privé zoek je continu naar ontwikkeling en het optimaal benutten van kansen. Tegelijkertijd weet je dat er tegenslagen en uitdagingen komen. Hoe ga je daarmee om?

Of je nu ondernemer bent of niet, zakendoet met China of niet, mijn doel is ervoor zorgen dat jij het het maximale eruit haalt. Uit jezelf en uit alle dromen en ambities die je hebt. Opgeven is nooit een optie. Je blik op de situatie en de strategie wijzigen wél. 

Succesvol upgradenCoaching

Knallen met je bedrijf en grenzen verleggen! Dat is wat je wilt. Mijn 12 jaar ervaring als ondernemer gebruik ik regelmatig als één op één business coach. Ook ben ik regelmatig bij studenten van verschillende International Business Colleges te vinden. Samen met deze (startende) ondernemers kijk ik waar hun passie, ambitie en kracht ligt. Hoe bereik je dan die stip op de horizon? Alhoewel, moet je die eigenlijk ooit willen bereiken? 

 

Met mijn bedrijf Uitzwaaien en Upgraden werk ik ook als scheidingscoach / life coach. Tegenslag gebruiken als je grootste kracht, VOL in de positiviteit, acceptatie en waardering kunnen gaan. Voor mij niets mooier dan mensen daarin te coachen!

荷兰业务开拓

您在荷兰的商业合作伙伴

贵公司想拓展业务到荷兰,但是这是一个很大的挑战,并且您一定有很多疑问。例如:如何寻找合适的商业合作伙伴,并且与他们建立可靠的长期合作关系?您如何确保贵公司的代表人能成功地与潜在投资者、买家和业务合作伙伴有效地沟通?您如何处理两国之间的差异?

我非常明白这个挑战。

我已经与中国企业在销售领域共事超过15 年。凭借这些年来积累的知识和经验,我正积极地协助中国公司在荷兰成功寻找新的商机。

市场调研

首先,您需要了解贵公司在荷兰的机遇与挑战。我可以帮助您进行市场调研,并为贵公司制定清晰的商业战略。

销售

归根到底,销售是最重要的:让您的客户满意,让您的产品更有价值并让您超越竞争对手。最后,最重要的是贵公司的业绩增长。我们会一起为贵公司制定最佳的B2B或B2C销售方案。

业务培训

对于如何成功在荷兰开展业务,我可以对公司的管理层或员工进行培训。您如何更好地理解荷兰的经商方式?同样重要的是:您如何能让荷兰人理解您的经商方式?我可以帮助您增进与商业伙伴的相互了解,从而提高您在荷兰开展业务的成功率。

公司代表

我可以代表贵公司出席在欧洲的各种社交活动、销售会议、展览或其他商务会议。因为本人是荷兰人,所以我可以实现无障碍沟通并让潜在买家和商务伙伴之间建立信任。我开朗和诚实的性格让我更容易与别人建立联系并让合作伙伴加入我们。这是我最擅长做的事。

寻找合作伙伴

我可以帮助您找到合适的合作伙伴,让双方共同努力、弥补文化差异,为长期的合作打好基础。

Succesvol zakendoen in ChinaChina Business Consultancy

Misschien heb je zelf inmiddels veel ervaring in het samenwerken met Chinezen, maar hoe is de communicatie binnen je team dat dagelijks met elkaar samenwerkt? Hoeveel valt er nog te winnen in de samenwerking met Chinese zakenpartners als niet alleen de taalbarrière wegvalt, maar als ook de non-verbale en subtiele signalen goed worden opgepakt?

 

Elkaar begrijpen, effectief samenwerken en écht weten wat er speelt binnen de organisatie of tijdens onderhandelingen en bijeenkomsten in China is lastig. Na 15 jaar ervaring zie ik al snel hoe ik jullie bedrijf hierin kan ondersteunen, zodat iedereen gemotiveerd kan samenwerken aan de groei en het succes van jullie bedrijf.

Chase the vision not the money, the money will end up following you.
追求你的願景,而非金錢。財富自然會追上你