THEORIE.

THEORIE.

Kennis en research om u te helpen bij het succesvol zakendoen in of met China.

Zakendoen In China

E-learning: Veilig online inkopen in China: Alibaba uitgelicht

U wilt gaan inkopen in China via een online inkoopplatform, zoals Alibaba. Deze e-learning gaat in op de belangrijkste aandachtspunten zodat u als ondernemer tijd, geld en energie kunt besparen.

Lees

Zakendoen In China

Why your CEO Failed in China: een vermakelijk boek met wijze lessen

Ik was gevraagd om een boekrecensie te schrijven en dat deed ik met véél plezier. Ik heb zelfs een aantal keer hardop gelachen. Dit boek is een echte aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in het Chinese zakenleven, ongeacht voorkennis en ervaring!

Lees

Zakendoen In China

10 Tips voor zakelijke onderhandelingen in China

Gemakkelijk zal het niet worden, als u gaat onderhandelen in China. Maar de aanhouder wint en een succesvol eindresultaat kan u ontzettend veel opleveren. Een paar tips, als u besloten heeft deze geweldige uitdaging aan te gaan.

Lees

Zakendoen In China

Werknemers in China: van frustratie naar motivatie

Getalenteerd personeel aantrekken, motiveren én in huis houden is nog best een uitdaging in China. Hoe pakken succesvolle westerse bedrijven in China dit aan?

Lees

Lezingen & Workshops

20-80Learning – IBC

Hoe verloopt (internationaal) zakendoen in de praktijk? Welke belangrijke aandachtspunten zijn er voor startups? En hoe zet je jouw bedrijf op een unieke manier in de markt? De afgelopen weken ben ik druk bezig geweest met het ontwikkelen van nieuwe workshops voor een aantal middelbare scholen. Deze scholen werken volgens…

Lees