THEORIE.

THEORIE.

Kennis en research om u te helpen bij het succesvol zakendoen in of met China.

Zakendoen In China

E-learning: Veilig online inkopen in China: Alibaba uitgelicht

U wilt gaan inkopen in China via een online inkoopplatform, zoals Alibaba. Deze e-learning gaat in op de belangrijkste aandachtspunten zodat u als ondernemer tijd, geld en energie kunt besparen.

Lees

Zakendoen In China

Why your CEO Failed in China: een vermakelijk boek met wijze lessen

Ik was gevraagd om een boekrecensie te schrijven en dat deed ik met véél plezier. Ik heb zelfs een aantal keer hardop gelachen. Dit boek is een echte aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in het Chinese zakenleven, ongeacht voorkennis en ervaring!

Lees

Zakendoen In China

Werknemers in China: van frustratie naar motivatie

Getalenteerd personeel aantrekken, motiveren én in huis houden is nog best een uitdaging in China. Hoe pakken succesvolle westerse bedrijven in China dit aan?

Lees

Onderwijs

20-80Learning – IBC

Hoe verloopt (internationaal) zakendoen in de praktijk? Welke belangrijke aandachtspunten zijn er voor startups? En welke extra uitdagingen kom je tegen als je over de grens gaat ondernemen? De afgelopen weken ben ik druk bezig geweest met het ontwikkelen van nieuwe workshops voor een aantal middelbare scholen. Deze scholen werken…

Lees

Zakendoen In China

Overwinnen in de Strijd: Lessen uit Sun Tzu’s The Art of War

The Art of War is een echte klassieker die in veel boeken over zakendoen met China minimaal één keer wordt genoemd. Het is geschreven door Sun Tzu, een generaal en zeer effectieve militaire strateeg onder Koning Helü (514-496 BC) van het Chinese koninkrijk Wu. The Art of War beschrijft belangrijke…

Lees