Work with me

Business Coaching

Vroeg of laat in je ondernemerschap ga je die uitdaging voelen. Twijfelen of je wel de juiste keuze hebt gemaakt. Twijfelen aan jezelf. Niet weten wat the next best move is. Als dat moment is aangebroken, zorg dan dat je vangnet al klaar ligt. Hey, en als je lekker gaat met je bedrijf, wil je dan niet kijken of er nóg meer in zit?

“Start digging the well before you need the water”

Eén op één Business Coaching

Zou je graag iemand naast je hebben die je uitdaagt om jouw grenzen te verleggen? Iemand die ervoor zorgt dat je in jouw kracht blijft staan, écht concrete doelen hebt en ervoor zorgt dat jij gemotiveerd blijft om die doelen ook daadwerkelijk te behalen?

Zo ja, hoe weet je dan wie jouw investering waard is? Er zijn tegenwoordig zoveel business coaches te vinden online. Helemaal als startende ondernemer is iedere euro er één! Je wilt iemand die jouw doelen en het proces waar jij in zit begrijpt. Iemand die weet hoe je het maximale eruit kan halen als het tegenzit of als je even aan jezelf gaat twijfelen. Iemand die je inspireert, motiveert en écht helpt om jouw dromen en ambities waar te maken. Toch?

Kijk goed rond, luister naar al die coaches en vertrouw op je gevoel. You’ll know.

Wat jouw struggle precies ook is, makkelijk gaat het ook met mij niet worden. Maar besluiten wij te gaan samenwerken, dan neem ik jouw vertrouwen in mij buitengewoon serieus. Ik beloof je 200% commitment, energie voor twee (eeehh, tien), en een laser focus op jou en de dingen die jij graag wilt bereiken. Hebben wij een match, dan ben ik er echt van overtuigd dat we ongekend veel kunnen bereiken samen.

Neem vooral contact op

  • ✔️ als je grenzen wilt verleggen en wilt zien hoe ver je nog kunt groeien
  • ✔️ als je bereid bent uit je comfort zone te stappen. Groei is oncomfortabel
  • ✔️ als je graag gestructureerd wilt werken aan de opstart e/o groei van je bedrijf, vól enthousiasme en zelfvertrouwen (yep, dat kan écht!)
  • ✔️ als je graag jouw verkopen onder de loep wilt nemen. Hier zit iemand met een passie voor Sales
  • ✔️ als je graag deel wilt uitmaken van een unieke support group vol ambitieuze vrouwen met een eigen bedrijf, just like you!
  • ✔️ als je succesvol wilt zakendoen in China (uiteraard)
  • ✔️ als je bereid bent 200% commitment te geven. Anders voel ik me alleen.

Het is net als die eerste date, je weet binnen een paar minuten aan de telefoon al snel meer dan na uren teksten lezen. Kortom: niet twijfelen, just call me.

Deel dit artikel

Work with me

There is no limit to what we can achieve. Together we take your company to the next level.