Work with me

Coaching

IBC / BUSINESS COACHING

Wil je graag meer lezen over mijn samenwerking met de International Business Colleges? Onderstaand de link naar een artikel dat ik hierover heb geschreven.

Wil je graag kennismaken om te kijken of één op één business coaching iets voor jou is? Neem dan vooral vrijblijvend contact op. Altijd leuk om te kijken of er een klik is en of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

UITZWAAIEN EN UPGRADEN

Samen aan de slag, om jouw leven de upgrade te geven die het verdient.

Naast ondernemers werk ik ook vaak samen met alleenstaande vaders e/o moeders. Als je een scheiding of break-up achter de rug hebt dan bent je de laatste die ik hoeft te vertellen hoe zwaar deze periode is, helemaal als er kinderen in het spel zijn. Maar, het is ook een periode waar je ZO ontzettend sterk uit kunt komen. Sterker dan je überhaupt ooit had kunnen denken! Het is namelijk ook een perfect moment om jouw gehele persoonlijke puzzel nog eens even goed onder de loep te nemen. Hoeveel emotionele last ervaar je? Waar ligt jouw focus? Hoe is de relatie met je ex? Hoe zit het met jouw zelfvertrouwen, ambities en jouw valkuilen? Daar gaan we mee aan de slag!

“Your worst day could also become your best day. Decide. ”

Hoe zou het zijn als je besluit om een positieve draai te geven aan deze mega uitdagende fase waar je nu in zit en je leven voor eens en voor altijd te upgraden? Niets zo belangrijk als goed voor jezelf zorgen! Zodra jij weer goed in je vel zit, dan ben je leuker voor jezelf én voor iedereen om je heen.

De beste versie van jezelf zijn betekent niet jezelf voorbij lopen, nooit meer fouten maken of aan andermans perfecte plaatje voldoen. Het betekent rust vinden in de dingen waar je geen controle over hebt en jezelf focussen op alles dat jou (en daarmee ook jouw dierbaren) trots, dankbaar en gelukkig maakt.

Samenwerken met mij betekent resultaatgerichtheid en een laser focus op jou, jouw leven en op de dingen die jij graag wilt bereiken. Het vertrouwen dat je mij geeft neem ik buitengewoon serieus.

Wil je graag meer lezen? Over mijn coaching aanbod of mijn gedachtes over upgraden na je scheiding / break-up? Onderstaande link brengt je waar je moet zijn!

Deel dit artikel

Work with me

There is no limit to what we can achieve. Together we take your company to the next level.